12
dec

KVGM sponsort run for KiKa via Marieke kleine Kalvenhaar (Baetsen)

KVGM sponsort run for KiKa deelnemer Marieke kleine Kalvenhaar (Baetsen)

Met deze bijdrage kan KiKa haar belangrijke werk voor genezing van kinderkanker voortzetten en zelfs uitbreiden.

 

1
sep

KVGM sponsort Orange Babies via Jack Peeters / Mysterie Mountain

KVGM sponsort Mysterie Mountain deelnemer Jack Peeters (Willems Bouwbedrijf BV). Jack heeft met wielrennen een totaalbedrag van €1200,- bij elkaar gesponsord wat ten goede komt aan Orange Babies!

Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen.Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

1
sep

Nieuwe collega!

Op 5 augustus is onze nieuwe collega Shirley Hinssen gestart als Junior Support Medewerker.

We zijn erg blij dat Shirley ons team is komen versterken en wensen haar veel werkplezier bij KVGM!

1
feb

KVGM sponsort HomeRide – Ronald Mc Donald Kinderfonds

KVGM sponsort HomeRider mevrouw Loes van der Velde (team De Berkenschutse).

In teamverband fietsen HomeRiders van Maastricht naar Groningen binnen 24 uur. Met deze sponsorwielertocht van circa 500 kilometer wordt geld ingezameld voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Voor meer informatie over HomeRide klik dan op deze link: HomeRide

20
jan

Relaties kiezen voor KiKa!

Met dank aan onze relaties die in plaats van een relatiegeschenk gekozen hebben voor een donatie aan KiKa hebben we € 585,- mogen storten als steun aan KiKa!

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen, kortom een bijdrage waar we bijzonder trots op zijn!

KiKa (klik op deze link om de brief te openen)

8
dec

KVGM Improvement Solutions steunt Trees for All

Trees_for_All_logo_trans

Plant eens een boom!

KVGM Improvement Solutions ondersteunt veel organisaties bij vraagstukken op gebied van duurzaamheid. Onder andere met advies over het implementeren van de MVO en CO2 Prestatieladder.

Ook bij dergelijke trajecten zoeken we altijd gezamenlijk naar oplossingen die waardevol en logischerwijs duurzaam zijn. Voor één van onze klanten zijn we via Staatsbosbeheer in aanraking gekomen met het initiatief Trees for All (https://www.treesforall.nl). Dit heeft ons zo enthousiast gemaakt dat we besloten hebben om voor elke medewerker in onze organisatie 2 bomen te laten planten. Een klein gebaar, maar wel met een structurele bijdrage aan een groener Nederland.

 

1
nov

Website online

Vanaf 1 november 2015 is onze nieuwe website online!

29
okt

Transitie van ISO 9001:2008 naar ISO 9001:2015

Onlangs is een nieuwe versie van ISO 9001 gepubliceerd. De doorgevoerde wijzigingen promoten en ondersteunen een integrale benadering waarbij managementsysteem en bedrijfsvoering (meer) met elkaar worden verbonden. Door context, belanghebbenden en risico’s in ogenschouw te nemen wordt de organisatie nog meer in staat gesteld om hoofd- van bijzaken te scheiden doormiddel van leiderschap. Deze output gedreven aanpak staat beter toe om ‘dichter’ bij de kern en dus de doelen en drijfveren van een organisatie te blijven. Positief dus!

KVGM Improvement Solutions is een absoluut voorstander van deze aanpak en kan in de vorm van een GAP analyse in beeld brengen op welke manier de transitie van ISO 9001:2008 naar ISO 9001:2015 gemaakt kan worden.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

28
okt

Kwaliteit begint met een glimlach

“Het halen van een norm of certificering is geen doel op zich. We doen het om onszelf te verbeteren.”

Moonen Packaging voldoet aan veel normen en certificeringen. Omdat het moet, maar ook omdat we het willen én kunnen. Dankzij onze partner KVGM Improvement Solutions denken we namelijk heel anders over de waarde van normen, audits en certificeringen. Zij begeleiden ons al drie jaar in trajecten die leiden tot een certificaat. Het geheim? Maak een plan, dan wordt de norm een middel om uw doelen te bereiken. Een norm of certificering voor milieu, kwaliteit en veiligheid of gezondheid is vaak een verplichting die van buitenaf komt. De behoefte om hem te halen, die komt vanuit een organisatie. De kunst is om die twee te verbinden. Lees meer

Copyright 2015 KVGM B.V. - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media