We werken bij ECI Cultuurfabriek

De ECI Cultuurfabriek is een cultureel centrum aan de Roer in Roermond.

In december 2009 startte de herbestemming van de monumentale fabrieksgebouwen van de ECI (Electro Chemische Industrie) in Roermond. ECI Cultuurfabriek heeft in september 2012 het pand in gebruik genomen waarna ook ons kantoor zijn intrede heeft gedaan. Buiten ons kantoor zijn er tevens een aantal culturele activiteiten van Roermond gevestigd onder één dak, activiteiten als theater, popmuziek, tentoonstellingen, kunst- en cultuureducatie, restaurant en een grand café.

Aan de herbestemming is opvallend dat de sporen van de ECI nog duidelijk zichtbaar zijn. Er is esthetisch en bouwtechnisch zo min mogelijk ingegrepen, zelfs de graffiti is gehandhaafd, zo is de authenticiteit bewaard.

Foto impressie van ons kantoor

kantoor1-crop

 

KVGM Improvement Solutions is trots partner te zijn van BSI. Gezamenlijk streven we naar het optimaliseren van certificeringstrajecten en het ontwikkelen van certificatie tot een motor voor verbeterprocessen.

- Partner

KVGM Improvement Solutions heeft de Baetsen-Groep in de afgelopen jaren vakkundig ondersteund in onder meer diverse certificeringstrajecten. Met oog voor detail, persoonlijke betrokkenheid en maatwerk leveren zij uitstekend resultaat. Een plezierige partner om duurzaam mee samen te werken!

Peter Lamers, Directeur Baetsen-Groep - Klant

KVGM Improvement Solutions is voor ons een klankbord, met als belangrijkste kenmerken dat zij een gedegen inzicht hebben in de praktisch aspecten van onze bedrijfsvoering. Ze zijn kritisch ten aanzien van gekozen oplossingen en durven de discussie met de bedrijfsleiding aan. Hierdoor wordt een continue verbetering van onze bedrijfsvoering mogelijk.

Martin Flinsenberg, Directeur Bredox - Klant

Verzoek om (meer) informatie

over ons, over wat wij doen of over onze aanpak

Vul uw informatie in en wij zullen contact met u opnemen

Copyright 2015 KVGM B.V. - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media