We’re sorry for the inconvenience

We are currently working on the English version of our website. It will be online soon.

For further information please contact us.

“Samen groeien en deze groei durven delen. Op deze wijze is onze samenwerking met KVGM Improvement Solutions het meest treffend te omschrijven. We hebben met ondersteuning van KVGM-online structuur, maar vooral groei in ons managementsysteem gekregen. Een systeem dat nu de basis vormt van een volwassen proces, dat wij als onderhoudspartner vervolgens weer met onze klanten delen.”

Carel Hagemans, Directeur Hagemans Vastgoedonderhoud - Klant

Wij zijn begin 2015 overgestapt naar KVGM Improvement Solutions, omdat wij opzoek waren naar nieuwe deskundige adviespartij. Wij zochten een partij die met een frisse blik ons enerzijds verder kon helpen bij het continu verbeteren en digitaliseren van VGM-processen binnen onze organisatie. Anderzijds proactief meedenkt om de uitvoering van de VCA**-normering zo efficiënt en praktisch mogelijk te organiseren. Tot op heden hebben Ruud Wilms en Minou Damen deze verwachting waargemaakt.

Paul Hottentot, Personeelsmanager Knaapen Groep - Klant

Inmiddels werken wij nu ongeveer 5 jaar samen met KVGM Improvement Solutions. Dit naar onze volle tevredenheid! Zowel de implementatiefase van ISO 9001, ISO 14001, VCA** en BRL  K14020/01 alsmede de borging van het managementsysteem zijn bij KVGM Improvement Solutions in goede handen! Minou Damen komt met regelmaat bij ons over de vloer en kent ons bedrijf inmiddels door en door. KVGM Improvement Solutions is gemakkelijk toegankelijk, laagdrempelig en oplossingsgericht. Zij hebben een pragmatische aanpak en het uitgangspunt dat het managementsysteem moet aansluiten aan de bestaande processen en bedrijfsvoering in plaats van andersom. Hierbij worden eventuele verbetermogelijkheden in de huidige werkwijzen direct benoemd en worden aangepakt. Deze benadering past perfect bij onze manier van werken.

Karin Neggers, Product- en Procesmanager Pleuger Water Solutions - Klant

Verzoek om (meer) informatie

over ons, over wat wij doen of over onze aanpak

Vul uw informatie in en wij zullen contact met u opnemen

Copyright 2015 KVGM B.V. - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media