Auditing

Input die ertoe doet. Een frisse en vooral ook positief kritische blik met de organisatiedoelen, compliance en continu verbeteren in het achterhoofd.

Een audit kan veel meer zijn dan alleen maar invulling geven aan verplichting. Als er feedback wordt gegeven die triggert tot regelnaleving en verbetering, dan wordt een audit waardevol. Verbeteren start namelijk met het kritisch beoordelen of iets slimmer, beter of efficiënter kan doen. Precies het doel van een interne audit. KVGM Improvement Solutions heeft de expertise om dergelijke audits uit te voeren. Voorbeelden van audits die uitgevoerd kunnen worden zijn:

  • De compliance-audit: focus op de mate van ‘regelnaleving’ in relatie tot normen, contracten en/of wettelijke eisen.
  • De thema-audit: richt zich op een gekozen thema (bijvoorbeeld klantgerichtheid of inkoop) en de mate waarin doeltreffend is geïmplementeerd in lijn met de organisatiedoelen.
  • De proces-audit: beoordeeld in welke mate een proces efficiënt en effectief is en overeenkomst met de interne procedures.

Uiteraard zijn alle ‘hybride’ varianten van bovenstaande vormen mogelijk. Interne audits worden uitgevoerd door deskundige adviseurs en resulteren in een duidelijk en representatief auditrapport.

<

Onze aanpak maakt ons uniek

Inside-out in plaats van outside-in. Samenwerken aan resultaten die ertoe doen. Beginnen met luisteren en vragen stellen in plaats van vertellen ‘hoe het moet’. De organisatie centraal stellen en op basis hiervan invulling geven aan een norm, in plaats van een ‘standaard’ opzet beschikbaar stellen.

Lees meer

KVGM Improvement Solutions werkt sinds vele jaren samen met onze organisatie. Alle vraagstukken omtrent ISO 9001, VCA**, FSC en MVO worden door KVGM Improvement Solutions uiterst professioneel aangepakt. Oplossingen worden altijd vanuit het praktisch oogpunt ingevuld. Deze manier van werken kunnen wij als zeer prettig omschrijven.

Jack Peeters, Directeur Willems Bouwbedrijf - Klant

KVGM Improvement Solutions is trots partner te zijn van BSI. Gezamenlijk streven we naar het optimaliseren van certificeringstrajecten en het ontwikkelen van certificatie tot een motor voor verbeterprocessen.

- Partner

“Samen groeien en deze groei durven delen. Op deze wijze is onze samenwerking met KVGM Improvement Solutions het meest treffend te omschrijven. We hebben met ondersteuning van KVGM-online structuur, maar vooral groei in ons managementsysteem gekregen. Een systeem dat nu de basis vormt van een volwassen proces, dat wij als onderhoudspartner vervolgens weer met onze klanten delen.”

Carel Hagemans, Directeur Hagemans Vastgoedonderhoud - Klant

Verzoek om (meer) informatie

over ons, over wat wij doen of over onze aanpak

Vul uw informatie in en wij zullen contact met u opnemen

Copyright 2015 KVGM B.V. - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media