Certification

Certificatie zoals het bedoeld is. Een praktisch managementsysteem dat werkt voor de organisatie en niet omgekeerd.

De inspanning die nodig is om een certificaat te behalen moet zich terugbetalen in resultaten. Of zich dit nu uit in de gunning van een opdracht door het verkrijgen van een certificaat of doormiddel van procesverbetering, resultaat staat voorop.

KVGM Improvement Solutions levert resultaat in de vorm van het behalen en behouden van certificaten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu, duurzaamheid en informatiebeveiliging. Klik hier om een high-level overzicht te krijgen van de normen die in ons portfolio zijn opgenomen.

Onze aanpak maakt ons uniek

Inside-out in plaats van outside-in. Samenwerken aan resultaten die ertoe doen. Beginnen met luisteren en vragen stellen in plaats van vertellen ‘hoe het moet’. De organisatie centraal stellen en op basis hiervan invulling geven aan een norm, in plaats van een ‘standaard’ opzet beschikbaar stellen.

Lees meer

KVGM Improvement Solutions is trots partner te zijn van BSI. Gezamenlijk streven we naar het optimaliseren van certificeringstrajecten en het ontwikkelen van certificatie tot een motor voor verbeterprocessen.

- Partner

“Met de komst van KVGM Improvement Solutions in de organisatie is ook meteen de papieren tijger verdwenen. Onze managementsystemen zijn to-the-point en duidelijk leesbaar en voor iedereen opgezet. Contacten met KVGM Improvement Solutions zijn laagdrempelig en vanwege deze snelle respons kunnen wij makkelijk en efficiënt onze doelen realiseren”.

Michel Vastmans, KAM-coördinator Westrom Westrom - Partner

KVGM Improvement Solutions heeft de Baetsen-Groep in de afgelopen jaren vakkundig ondersteund in onder meer diverse certificeringstrajecten. Met oog voor detail, persoonlijke betrokkenheid en maatwerk leveren zij uitstekend resultaat. Een plezierige partner om duurzaam mee samen te werken!

Peter Lamers, Directeur Baetsen-Groep - Klant

Verzoek om (meer) informatie

over ons, over wat wij doen of over onze aanpak

Vul uw informatie in en wij zullen contact met u opnemen

Copyright 2015 KVGM B.V. - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media