And beyond

Een uitdaging gaan we niet uit de weg! Als onze bestaande software ontoereikend is, kunnen we met onze eigen developers een duurzame waardevolle oplossing uitwerken die past binnen onze aanpak, visie en filosofie.

Of het nu gaat om ontwikkelen van een koppeling, uitwerken van een geheel nieuw applicatie of het combineren van diverse toepassingen. In de basis willen we een software oplossing ontwikkelen die bijdraagt efficiency en effectiviteit. Met andere woorden een oplossing die enerzijds de administratieve belasting reduceert maar tegelijkertijd inzicht (monitoring) en analyse van informatie (meting) substantieel verbetert.

schets-software

Hieronder wat KVGM voor ons is / betekend in steekwoorden:

Basis voor de opbouw van het kwaliteitssysteem en de ISO9001 normering, Raad van advies voor processen en procesmanagement en MT, Raad van advies in het informeren en verbeteren van processen die (elders) in ontwikkeling zijn en zelf ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden, Opbouwende feedback, actief meedenken, sturend in een vorm gegoten die ervaren wordt als samen “sparren”, Laagdrempelig, Betrouwbaar (en leuk) personeel, Betrouwbare software, Bereikbaar en flexibel.

 

Het digitale kwaliteitshandboek is de basis voor ons kwaliteitssysteem en de opvolging van o.a. verbetervoorstellen en afwijkingen. De aanwezige tools (“klanttevredenheid” en “tool verbeteren”) zorgen ervoor dat het proces goed ondersteund wordt.

Claudia Bosma, Coördinator Biobank Maastricht UMC+ Biobank Maastricht UMC - Klant

Wij zijn begin 2015 overgestapt naar KVGM Improvement Solutions, omdat wij opzoek waren naar nieuwe deskundige adviespartij. Wij zochten een partij die met een frisse blik ons enerzijds verder kon helpen bij het continu verbeteren en digitaliseren van VGM-processen binnen onze organisatie. Anderzijds proactief meedenkt om de uitvoering van de VCA**-normering zo efficiënt en praktisch mogelijk te organiseren. Tot op heden hebben Ruud Wilms en Minou Damen deze verwachting waargemaakt.

Paul Hottentot, Personeelsmanager Knaapen Groep - Klant

KVGM Improvement Solutions is trots partner te zijn van TUV Nederland. Gezamenlijk streven we naar het optimaliseren van certificeringstrajecten en het ontwikkelen van certificatie tot een motor voor verbeterprocessen.

- Partner

Verzoek om (meer) informatie

over ons, over wat wij doen of over onze aanpak

Vul uw informatie in en wij zullen contact met u opnemen

Copyright 2015 KVGM B.V. - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media