And beyond

Een uitdaging gaan we niet uit de weg! Als onze bestaande software ontoereikend is, kunnen we met onze eigen developers een duurzame waardevolle oplossing uitwerken die past binnen onze aanpak, visie en filosofie.

Of het nu gaat om ontwikkelen van een koppeling, uitwerken van een geheel nieuw applicatie of het combineren van diverse toepassingen. In de basis willen we een software oplossing ontwikkelen die bijdraagt efficiency en effectiviteit. Met andere woorden een oplossing die enerzijds de administratieve belasting reduceert maar tegelijkertijd inzicht (monitoring) en analyse van informatie (meting) substantieel verbetert.

schets-software

KVGM Improvement Solutions is trots partner te zijn van NCK. Gezamenlijk streven we naar het optimaliseren van certificeringstrajecten en het ontwikkelen van certificatie tot een motor voor verbeterprocessen.

- Partner

KVGM Improvement Solutions werkt sinds vele jaren samen met onze organisatie. Alle vraagstukken omtrent ISO 9001, VCA**, FSC en MVO worden door KVGM Improvement Solutions uiterst professioneel aangepakt. Oplossingen worden altijd vanuit het praktisch oogpunt ingevuld. Deze manier van werken kunnen wij als zeer prettig omschrijven.

Jack Peeters, Directeur Willems Bouwbedrijf - Klant

KVGM Improvement Solutions heeft ons op professionele wijze geholpen gedurende het volledige traject van de voorbereidingen voor onze diverse certificeringen (ISO 9001, ISO 14001, VCA** en MVO Prestatieladder niveau-4) tot en met de audits. Mede dankzij hun kennis en kunde hebben we de audits weer met goed gevolg doorlopen en de diverse certificeringen behaald c.q. behouden. De samenwerking verliep soepel en de sfeer was erg goed. We blijven zeker een beroep doen op KVGM Improvement Solutions!

Leo Merks, Financieel directeur Van Happen Containers - Klant

Verzoek om (meer) informatie

over ons, over wat wij doen of over onze aanpak

Vul uw informatie in en wij zullen contact met u opnemen

Copyright 2015 KVGM B.V. - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media